Om Zier utbildning

En kall februarimorgon

En kall februarimorgon var det arbetslagsmöte på min arbetsplats. Jag, min rektor och två kollegor diskuterade kurser och studieupplägg inför kommande terminer. Diskussionen var livlig och intressant. Efter ett tag började vi diskutera företagande och marknadsföring på nätet. Alla tittade på mig och brast ut ”dataläraren” har väl koll på detta. Oops, det hade jag inte! Men jag kan väl prova, tänkte jag!

Det går naturligtvis att skaffa sig teoretiska kunskaper om företagande på nätet. Men jag funkar inte riktigt så. Jag måste testa ”på riktigt”. Sagt och gjort. Företaget startades upp under våren 2018 och på zierutbildning.se ser du embryot till företaget. Märkligt hur ett par blickar kan starta idéer som potentiellt kan växa till något mer. Lärorikt från dag 1 och jag lär mig nya grejer hela tiden.

Min passion är att försöka förstärka det visuella språket i undervisningen och leverera intressant och proffsig utbildning. Och få människor att njuta av deras lärande. Under snart 10 år har jag undervisat vuxna inom informationsteknologi på gymnasial nivå och inom ramen för yrkeshögskola. Dessförinnan undervisade jag i samhällsorienterade ämnen, grundskolan årskurs 6-9. Jag brinner för lärande och undervisning inom informationsteknologi. Min undervisning har bland annat kretsat kring:

Digital kommunikation
Ordbehandling
Kalkylering
Presentationsteknik
Nätbaserat lärande
Filhantering

Kontakta gärna mig för workshops, föreläsningar och skräddarsydda instruktionsfilmer!

Jag är godkänd för F-skatt, njut av ditt lärande! Gilla gärna min Facebooksida Zier utbildning och knyt kontakt på LinkedIn om du vill, vi syns!