Köpvillkor

Först och främst

Nedanstående information och dess villkor gäller för din användning av webbsidan zierutbildning.se och alla dess tillhörande sidor. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Zier utbildning:
Peter Zier
Jagarevägen 7
296 37, Åhus

Zier utbildning säljer onlinekurser via zierutbildning.se. Genom att genomföra köp godkänner du köpvillkor, policy för hantering av personuppgifter och allmänna villkor. Du godkänner också att namn, personuppgifter och eventuellt organisationsnummer registreras i Zier utbildnings kundregister. Zier utbildning reserverar sig för eventuella fel i kursinformationen men arbetar naturligtvis för att snabbt åtgärda felaktigheter. Jag ber dig att noga läsa igenom texten på denna sida samt den text som rör policy för hantering av personuppgifter och den sida som beskriver allmänna villkor före du köper kurser på Zier utbildning.

Tillgång

För att få åtkomst till onlinekurserna måste du (eller juridisk person):

  • Ha fyllt 18 år och registrerat ett användarkonto/kundkonto (detta görs i samband med köp).
  • Bekräfta att de person- eller företagsuppgifter som du angett vid registreringen är sanningsenliga och korrekta.
  • För respektive kurs anges alltid tillgänglighet i tid (vanligtvis gäller tillgänglighet i 90 dagar).

Jag jobbar alltid för att du ska tillgång till kurser dygnet runt, alla de dagar du har kursen. I de fall jag upptäcker problem åtgärdar jag dem skyndsamt. Du får gärna kontakta mig också om du upptäcker tekniska problem med webbsidorna.

Betalning

Vid betalning med Paypal så omdirigeras du tillfälligt till PayPals sida där du kan välja att betala med pengar från ditt PayPal-saldo eller via ett betal- eller kreditkort. Alla dina köp kopplas till PayPals säkra betalserver vilket betyder att informationen endast går till PayPal och sparas inte hos Zier utbildning. Betalning via PayPal är avgiftsfri. Läs mer om PayPal via https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/personal

Priser

Priserna anges i samma valuta som språket på den kursen du beställer. I slutpriset ingår moms på 25% i Sverige. Jag reserverar mig för prisändringar orsakat av felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller mig rätten att justera priset. För att betalningen ska godkännas krävs att du som betalar är myndig, det vill säga över 18 år.

Användning och support

Du (eller juridisk person) får enbart använda tjänsten för personligt bruk (om inga separata avtal har gjorts). Tjänsten får inte användas i något kommersiellt syfte.

Alla kurser streamas vilket betyder att nedladdning inte finns som alternativ. Du (eller juridisk person) ansvarar för tillgång till kurserna genom lämplig internetkoppling såsom mobilt nätverk och/eller bredbandsuppkoppling. Zier utbildning betalar inte för Internetuppkoppling, ger heller inte support på datorers hård- och mjukvaror i samband med användning av tjänsten. Ett bra sätt att testa din uppkoppling och din upplevelse av videoklippen är att alltid testa provklippen som ges före ditt köp. Om du har specifika frågor kring något som du anser vara otydligt i videoklippen så hjälper jag dig naturligtvis men förbehåller mig också rätten att tala om när jag inte kan besvara dina frågor.

Du (eller juridisk person) får inte sprida personliga användaruppgifter eller kunduppgifter för att därigenom ge flera tillgång till kurserna. Du (eller juridisk person) får därtill inte heller offentligt visa köpta videoklipp. För att detta ska bli tillåtet krävs separata avtal mellan mig och dig (eller med juridisk person). Om jag misstänker att sådan aktivitet sker äger jag rätten att frånta dig tjänsten.

Om dina uppgifter vid någon tidpunkt ändras, hör av dig till mig.

Ångerrätt

Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från ditt betalningsdatum. För att utnyttja din ångerrätt krävs emellertid att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt webbkurs-konto och börjat tittat på de videoklipp som inte är provklipp. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.